Agility

Agilityjaoston tehtäviä ovat muun muassa:

  • järjestää agilitykoulutusta
  • kouluttaa agilityn koulutusohjaajia
  • järjestää virallisia- ja epävirallisia kilpailuita
  • huolehtia agilityesteiden sekä harjoituspaikkojen kunnosta

Agilityjaoston toimintaan ovat tervetulleita kaikki agilitysta kiinnostuneet kerholaiset. Voidaankin ajatella, että kaikki esimerkiksi agilitykilpailuissa talkoilevat ovat mukana jaoston toiminnassa. Ilman toiminnan toteuttavia talkoolaisia, ei jaostolla olisi tarjota jäsenille koulutusta eikä mahdollisuuksia toteuttaa kilpailuita. Vastuu jaoston toiminnan organisoinnista on vetotiimiläisillä.

 

2018 vuoden vetotiimi

Maria Martin
Sanna Vilkko
Niina Vaara
Ella Pirinen
Merja Kuntsi
Outi Martikainen
Laura Satomaa
Maikki Lusenius

 

 

Tiimiläisten esittelyt

• Niina Vaara

IMG_1549(1)
Olen Niina Vaara ja olen tullut agilityn pariin vuonna 2008, jolloin liityin jäseneksi Rovaniemen käyttökoiriin.
Agilityharrastukseni aloitin borderterrieri Nepun (Karimäen Nefertiti -07) kanssa. Kisasimme aktiivisesti vuoden 2014 Pääsiäisen kotikisoihin asti, kunnes Neppu joutui jättämään kisakentät lääkityksen vuoksi.
Toinen borderterrierimme on Weeti (Foxilux Kuuran Weeti -11), joka hoitaa tällä hetkellä kisakoiran virkaa (medi3). Kierrämme kisoja ahkerasti ympäri vuoden ja tavoitteemme on aina kesän arvokisoissa. Harrastamme pääasiassa agilityä, näyttelyissä olemme muutaman kerran käyneet.
Vuonna 2013 suoritin agilityn koulutusohjaajan 1-kurssin ja olen siitä lähtien toiminut koulutusohjaajana. Vuonna 2014 suoritin myös agilityn koetoimitsija-kurssin. Agilityjaoston vetotiimissä olen ollut kilpailutiimissä useamman vuoden.
Perheeseeni kuuluu koirien lisäksi mieheni Pasi ja kaksi lasta Valtteri ja Emilia. Muu vapaa-aika mitä koiraharrastukselta jää, vietän lento- sekä jalkapallon parissa. Eli aika ei käy pitkäksi…

”Koirat ovat tärkeä osa elämääni”
Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin.

• Merja Kuntsi (esittely löytyy hallituksen sivulta)

• Outi Martikainen

outi
Olen Outi Martikainen ja ollut agilityn kanssa tekemisissä vuodesta 2004, jolloin liityin jäseneksi Käyttökoiriin. Aluksi toimin kuljettajana, kun tyttäreni Hanna aloitti agilityn cavalierkingcharlesinspanieli Lissun (Chirpy Elisabeth s.2002) kanssa. Siinä pääsin kiinni tähän hienoon harrastukseen. Hannan lähdettyä opiskelemaan toiselle pakkakunnalle vuonna 2008 jatkoin agilitya Lissun kanssa. Lissu jäi mini 2-tasole, sillä sen vauhti ei riittänyt korkeammalle. Nykyisin Lissu viettää eläkepäiviä.
2012 kesällä perheeseemme tuli toinen koira, sheltti Mette (Ihmetassun Mette). Meten kanssa aloitimme kisauran 2014. Nyt kisaamme medi 2-luokassa. Olemme Meten kanssa myös käyneet jonkin verran rally-tokossa.
Vuonna 2011 kävin agilityn koulutusohjaaja 1-kurssin ja siitä asti olen toiminut koulutusohjaajana. Agilityjaoston vetotiimissä olen nyt este- ja harjoitustilavastaavana Merjan ja Jutan kanssa.
Perheeseeni kuuluu koirien lisäksi vielä avopuolisoni Juha sekä tyttäreni Ira, vanhemman tyttäreni Hannan asuessa jo muualla.

“Tervetuloa iloiseen porukkaan harrastamaan koirien kanssa!”

 

Ryhmäpaikkakyselyt ym. joko sähköpostitse hanna_janger@hotmail.com,
tai puhelimitse 040 766 6901

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s