Näyttely

Näyttelyjaoston toimintaan kuuluu mätsäreiden, eli epävirallisten koiranäyttelyiden järjestäminen. Tapahtumia on vuodessa 4-6, sekä hallissa että ulkona. Jokainen tapahtuma on lisäksi Match Show Cup:n osakilpailu, eli vuoden lopussa palkitaan suurimman yhteispistemäärän saaneet.
Tärkeä osa toimintaa ovat myös näyttelytottumustreenit, joita järjestetään ympäri vuoden.
Ne ovat avoimia myös kerhon ulkopuolisille pientä maksua vastaan.

Resurssien mukaan järjestämme myös näyttelytoimintaan liittyviä koulutuksia.

 

2018 vuoden vetotiimi

Tiina Maikku
Olen aktiivinen näyttelyharrastaja, tutuksi ovat tulleet kehät niin kotimaassa kuin kauempanakin. Kotoa löytyy tällä hetkellä kolme Westietä eli valkoista länsiylämäänterrieriä. Näyttelyjen lisäksi harrastan nuorimman koiran kanssa rallytokoa. Olen jaostotoiminnassa mukana toista vuotta.

Henna Rötkönen
Olen näyttelyjaoston jäsen vuodesta 2017. Kerhon jäseneksi olen liittynyt vuonna 2011 ensimmäisen koirani, bordercollie Pepin myötä. Harrastuksia on tullut kokeiltua laidasta laitaan, mieluisimpana näyttelyissä käyminen, tokoilu ja pk-haku. Nyt kotona on kolme bordercollie-tyttöä, joiden kanssa touhutaan monipuolisesti ja nautitaan yhdessä tekemisestä.

Hanna Hietajärvi
Olen Hanna, jaostossa mukana myös toista vuotta ja kerhossa vuodesta 2015. Minulla on kaksi brasilianterrieriä, joiden kanssa harrastan agilityä, mutta kiinnostusta olisi myös muuhun kerhon tarjontaan. Toisen koirani kanssa olen muutaman kerran kehässä käynyt, mutta en ole varsinainen näyttelyaktiivi. Jaoston toimintaan hakeuduin kokemusten ja uusien tuttavuuksien takia. Kulunut vuosi onkin tarjonnut todella monipuolisia tehtäviä!

Marika Aalto
Olen uusi jaoston jäsen. Minulla on aiempaa kokemusta toko-harrastuksesta ja agilitystä, näyttelykehiä kiersin aiemmin ahkerasti shelttieni kanssa. Olen uusi jäsen kerhossa ja lähtenyt uudelleen mukaan koiraharrastuksiin viime syksynä. Tällä hetkellä minulla on nuori bordercollie, ja tarkoituksena on harrastaa monipuolisesti koiralle ja itselle mieluisia lajeja.

Veera Pallari
Olen Veera Pallari, RKK:n jäsen vuodesta 2013. Harrastuskaverina minulla on 5-v bolognese Halla. Hallan kanssa on tullut harrastettua vähän kaikenlaista, agilitya on kokeiltu ja tokoa harrastettiin aika pitkään. Myös näyttelyissä olemme käyneet. Rally-toko on kuitenkin vakiintunut meidän lajiksi. Näyttelyjaostossa aloitin tämän vuoden alussa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s